Nu ze er is, weet je pas hoezeer je haar hebt gemist!

JOB ALERT

Maggie Blue: de place-to-be in Alphen aan den Rijn, waar je de hele dag (en avond) kunt neerstrijken voor het heerlijkste eten en drinken. Maggie Blue is mooi, uitdagend, eigenwijs en een tikkie ondeugend! Ben jij ook zo’n horecatijger, zo’n beest in de keuken of bediening, zo’n schaap met vijf poten? Meet Maggie Blue. She’s waiting for you. Hieronder vind je een overzicht van onze actieve vacatures. Staat jouw functie er niet bij, maar wil je heel graag bij ons werken? Je mag altijd een open sollicitatie sturen naar Quincy@maggieblue.nl. Wil je liever bellen of WhatsAppen? Dit kan via 0635603793.

 

ONZE VACATURES:

CHEF BEDIENING

Heb jij liefde voor eten en lekkere drankjes? Kun jij passie voor ondeugendheid vertalen naar leuke evenementen? Laat jouw gasten de échte Maggie kennen en ‘let them fall in love with you’!

Zo ziet een week eruit als Chef Bediening:

Wake up and get in the mood to be the awesome Maggie. Met een goede dosis energie en enthousiasme stap ik mijn restaurant binnen. Ik zorg als Chef Bediening ervoor dat het restaurant er piekfijn uitziet voordat ik mijn gasten ontvang. Mijn voorraad is op orde, mijn collega’s zijn in charge en samen met de Chef Kok zorg ik ervoor dat alles op het gebied van de menukaart tip top in orde is.

Maggie is op zoek naar een Chef Bediening die het leuk vindt, om met het team, mensen een super leuke middag of avond te bezorgen. Iemand met horeca-ervaring en stressbestendig is. Maar ook een waaghals, een teamplayer en een enthousiasteling is. Daarnaast ben je beschikbaar in de avonden en weekenden.

Wil je meer weten? Klik op de ‘Chef Bediening’' titel voor de vacature!

 

SOUS CHEF

Als Sous Chef ben je de rechterhand van onze getalenteerde Chef Kok. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het coördineren en organiseren van de werkzaamheden in de keuken. De Sous Chef krijgt de ruimte om samen met de Chef Kok menukaarten te ontwikkelen en mice en place - en inkooplijsten op te stellen. Kwaliteit is een belangrijk onderdeel van je functie, denk hierbij aan het beoordelen van de kwaliteit van binnengekomen producten en het beoordelen van gerechten die uitgeserveerd worden. Het is een veelzijdige functie waarbij je te maken krijgt met lunch, borrel en diner. Wij onderscheiden ons met onze toffe gerechten zoals de Beef Tataki, DIY Peking Duck, Scorched Salmon en nog veel meer.

Wil je meer weten? Klik op de 'Sous Chef' titel voor de vacature!

ZELFSTANDIG WERKEND KOK

Je bent als Zelfstandig Werkend Kok samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het bereiden van de mooie en toffe gerechten van Maggie. Wij onderscheiden ons met onze toffe gerechten zoals de Beef Tataki, DIY Peking Duck, Salmon Ceviche en nog veel meer. Zelfstandig Werkend Kok is een veelzijdige functie en jouw visie, creativiteit, vrijheid en verantwoordelijkheid vindt Maggie enorm belangrijk.

Nieuwsgierig geworden? Klik op de ‘Zelfstandig Werkend Kok’ titel voor de vacature!


WEEKEND TALENTS

Ben jij die awesome talent die zin heeft om in het weekend te knallen in mijn restaurant? Dan heb ik een plekje vrij in mijn team. Ik zoek namelijk nog toppers in de bediening, bikkels in de keuken en strijders in de spoelkeuken. Naast een mooi takenpakket, krijg je er ook een team gezellige en enthousiaste collega’s bij!

Nieuwsgierig geworden? Klik op de ‘Weekend Talents’ titel voor de vacature!

DISHWASHERS

HEY YOU! I WANT TO SEE YOU BUBBLING!
Mijn restaurant zoekt waaghalzen die willen shinen! Ben jij bestand tegen de hitte, de schuimparty's en af en toe een spettergevecht? Dan ben jij de afwaskoning(in) waar ik van droom!

Nieuwsgierig geworden? Klik op de ‘Afwastopper’ titel voor de vacature!

 

Benieuwd geworden naar ons hippe restaurant? Get a taste of us!