Nu ze er is, weet je pas hoezeer je haar hebt gemist!

JOB ALERT

Maggie Blue: de place-to-be in Alphen aan den Rijn, waar je de hele dag (en avond) kunt neerstrijken voor het heerlijkste eten en drinken. Maggie Blue is mooi, uitdagend, eigenwijs en een tikkie ondeugend! Ben jij ook zo’n horecatijger, zo’n beest in de keuken of bediening, zo’n schaap met vijf poten? Meet Maggie Blue. She’s waiting for you. Hieronder vind je een overzicht van onze actieve vacatures. Staat jouw functie er niet bij, maar wil je heel graag bij ons werken? Misschien kom je een leuke vacature tegen bij Wet ‘n Wild of ’s Molenaarsbrug! Je mag altijd een open sollicitatie sturen naar quincy@maggieblue.nl. Wil je liever bellen of WhatsAppen? Dit kan via 0635603793.

 

ONZE VACATURES:

ZELFSTANDIG WERKEND KOK

Je bent als Zelfstandig Werkend Kok samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het bereiden van de mooie en toffe gerechten van Maggie. Wij onderscheiden ons met onze toffe gerechten zoals de Beef Tataki, DIY Peking Duck, Salmon Ceviche en nog veel meer. Zelfstandig Werkend Kok is een veelzijdige functie en jouw visie, creativiteit, vrijheid en verantwoordelijkheid vindt Maggie enorm belangrijk.

Nieuwsgierig geworden? Klik op de ‘Zelfstandig Werkend Kok’ titel voor de vacature!


WEEKEND TALENTS

Ben jij die awesome talent die zin heeft om in het weekend te knallen in mijn restaurant? Dan heb ik een plekje vrij in mijn team. Ik zoek namelijk nog toppers in de bediening, bikkels in de keuken en strijders in de spoelkeuken. Naast een mooi takenpakket, krijg je er ook een team gezellige en enthousiaste collega’s bij!

Nieuwsgierig geworden? Klik op de ‘Weekend Talents’ titel voor de vacature!

DISHWASHERS

HEY YOU! I WANT TO SEE YOU BUBBLING!
Mijn restaurant zoekt waaghalzen die willen shinen! Ben jij bestand tegen de hitte, de schuimparty's en af en toe een spettergevecht? Dan ben jij de afwaskoning(in) waar ik van droom!

Nieuwsgierig geworden? Klik op de ‘Afwastopper’ titel voor de vacature!

 

Benieuwd geworden naar ons hippe restaurant? Get a taste of us!