Maggie Blue

VACATURE ALERT!!!!

What about the new Maggie?
Maggie Blue is op zoek naar een restaurantmanager. Iemand met liefde voor eten en lekkere drankjes. Kun jij passie voor ondeugendheid vertalen naar leuke evenementen?  Ben jij degene die een energiek en leergierig team kan leiden? Degene die houdt van een uitdaging, verantwoordelijkheid neemt, overtuigend een team leidt en ideeën kan vertalen naar de werkvloer? Dan zoeken wij jou!  Laat jouw gasten kennismaken met de échte Maggie en ‘let them fall in love with you’!

A week like Maggie

Wake up and get in the mood to be the awesome Maggie.
Met een goede dosis energie en enthousiasme stap ik mijn restaurant binnen. Ik zorg ervoor dat het restaurant er piekfijn uitziet voordat ik mijn gasten ontvang. Mijn voorraad is op orde, mijn personeel is in charge en samen met de chef-kok zorg ik ervoor dat alles op het gebied van de menu kaart tip top in orde is. 

Met een glimlach ontvang ik mijn gasten, vanaf lunch tot in de late uurtjes aan de bar. A real maggie is never bored. Ik ben verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele gang van zaken in het restaurant en ben dagelijks actief op de werkvloer. Ik ben het aanspreekpunt voor gasten en medewerkers. Ik neem een duidelijke voorbeeldrol en coach mijn medewerkers. 

De administratie is tiptop in orde, net zoals mijn personeelsplanningen en rapportages. Ook neem ik de verantwoordelijk voor de realisatie van de doelstellingen op het vlak van service, kwaliteit en winstgevendheid. 
Met mijn enthousiasme stuur ik de medewerkers aan op de werkvloer. Het uitvoeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken behoren ook tot mijn functie. 
Maggie houdt van feestjes en die organiseer ik daarom ook graag. In mijn telefoon staan de nummers van toffe dj’s die ik kan bellen voor Club Maggie. Ook onderhoud ik contacten met bedrijven voor de invulling van spetterende bedrijfsfeestjes of vergaderingen. Babyshower, vrijgezellenfeest of een jubileum? Maggie is erbij!
Ik ga met een voldaan gevoel naar huis wanneer ik mijn gasten en mijn personeel heb zien stralen. I will be the reason someone smiles today!!

 

More information? Ask Quincy!
quincy@maggieblue.nl