Maggie Blue

Nieuwe collega

Na een lange zoektocht naar een nieuwe collega, hebben we hem gevonden! 

Eerder heeft Jeroen bij ons aangegeven een andere uitdaging aan te gaan. We hebben in corona tijd helaas afscheid van hem moeten nemen. Natuurlijk wensen wij hem heel veel plezier bij zijn nieuwe job!

Joost is onze nieuwe collega die wij kennis laten maken met Maggie. Hij stelt zichzelf graag voor: 

"Hoi ik ben Joost. Ik ben 29 jaar oud en kom uit Hazerswoude-Dorp. Onlangs ben ik naar Alphen verhuisd samen met een vriend. Voordat ik bij Maggie Blue begon heb ik in de catering gewerkt bij Infinity. Dit betekende dat ik als chef-kok aan de slag was, daarbij ook vaak bij mensen thuis. Voordat ik bij Maggie Blue begon heb ik van alles gedaan. Van de Moerbij tot de Alphense Burgemeester.

Mijn grootste hobby is sporten (en natuurlijk koken). Naast krachttraining en kickboksen ben ik vaak aan het skeeleren.

Naast sporten heb ik (natuurlijk) ook koken als hobby. Sinds een tijd ben ik mijn pattiserie skills aan het uitbreiden. Dit houdt in dat ik voornamelijk desserts aan het maken ben. Mijn favoriete gerecht om te maken is dan ook een citroen meringue taartje.

Vanaf toen ik ongeveer 15 jaar was heb ik in een snackbar gewerkt. Hier is mijn passie voor koken begonnen. Daarna heb ik vele restaurants gezien, maar sprak maggie Blue mij toch erg aan. Dit omdat het koken op niveau is, maar dan modern en met een eigen twist. Daarnaast sprak de sfeer en het team mij aan en verwacht ik dat ik hier veel ontwikkelingen mee zal maken. "

Welkom Joost, we kunnen niet wachten totdat we onze deuren weer mogen openen en je ECHT kennis mag maken met Maggie! 

joost.jpg