NEWS X VLOGS

Kies-maar-raak

Vanaf nu hebben we een mooie driegangendeal voor je. Voor slechts € 32,50 kies je het voor-, hoofd- én nagerecht waar je trek in hebt.

Bloody Maggie Friday

Thank god it’s Friday: de dag waarop het weekend ein-de-lijk begint! Kom naar de tweede Bloody Maggie Vrijdagmiddagborrel op 9 maart!

Maggie's Meidenavond

Lieve meisjes van Alphen! Noteer donderdagavond 22 februari alvast in je agenda en neem vooral je vriendinnen mee. Voor slechts een tientje entree krijg je dan van 20:00 tot 00:00 uur toegang tot alles waar een dame blij van wordt: mode, sieraden, cosmetica, mannelijk schoon (nou ja…) beauty en bubbels.

Love is in the air...

Valentijnsdag 2018: nog maar even en de liefde breekt los. Maggie Blue heeft voor jou en jouw Valentijn een zinnenstrelend menu waarin de passie voelbaar is. Maggie loves to love! Bekijk hier het menu en reserveer snel!

Maggie's Family Affair

Lekker niet koken op zondag? Voor € 13 p.p. eet je onbeperkt kip en friet bij Maggie!

Moederdag bij Maggie

Maggie is het beste moederdagcadeau! Ze heeft heerlijk gekookt voor brunch en diner op Moederdag. Dus of jouw moeder nu houdt van Hollandse asperges of haar moederhart sneller gaat kloppen van brownies van pure chocolade: Maggie heeft het allemaal.

Maggie's Meatmarket

Echte vleesliefhebbers komen op zondag 22 april vanaf 17.00 uur ruimschoots aan hun trekken bij Maggie Blue. Bezoekers genieten van een speciaal arrangement met drie steaks naar keuze.

6 april: de 3e Bloody Maggie Friday

Save the date! 6 april is het weer Bloody Maggie Friday, dé vrijmibo van Maggie.

Maart = taart!

Maart = Taart!
Wie Dudok zegt, zegt smullen. De appeltaart van deze Rotterdamse leverancier is legendarisch, maar de Red Velvetcake en de Hazelnootschuimtaart doen daar echt niet voor onder. Dus omdat we onszelf vooral moeten blijven verwennen, eindigen we maart met een leuke actie!

Eggy Blue

De winter mag dan een Siberisch staartje hebben, maar de lente is toch echt in aantocht. En zeg je voorjaar, dan zeg je Pasen. Maggie Blue verzorgt op 1 en 2 april een vrolijke paasbrunch, waarbij de hele familie van harte welkom is. Dus hoe je jouw eitje ook wilt hebben – gekookt, gepocheerd, gebakken of verstopt – wij zorgen dat het omringd wordt met lekkernijen. Kom je bij ons de lente vieren? Reserveer dan nu alvast een plekje!

Club Maggie Live

Join the club en kom naar Club Maggie Live op zaterdagavond 17 maart! Nieuw bij Maggie!
Wie ze nog niet kent, gaat nog veel van ze horen: Bonno, Boris en Esmé. Als muzikaal trio treden ze op in Club Maggie Live op zaterdagavond 17 maart.

Terras Maggie Blue decor voor opnamen Heineken

Het terras van Maggie Blue dient dinsdagochtend als decor voor een promotiefilm van Heineken. Op het terras van de horecagelegenheid in het Nutsgebouw in Alphen aan den Rijn staan diverse camera's, lampen en acteurs opgesteld.

Vier Pasen bij Maggie Blue!

De winter mag dan een Siberisch staartje hebben, maar de lente is toch echt in aantocht. En zeg je voorjaar, dan zeg je Pasen. Maggie Blue verzorgt op 1 en 2 april een vrolijke paasbrunch van 12.00 tot 14.30 uur, waarbij de hele familie van harte welkom is.

Sterke aanvulling voor Maggie Blue

Per 1 februari gaat Chantal Roeleveld, voorheen eigenaar van Eetcafé de Meiden, het team van Maggie Blue versterken. Zij vormt dan samen met Mike Suvaal het management van de culinaire hot spot in het Nutsgebouw.
Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag :