Maggie Blue

RESTAURANTWEEK

MENU

Sashimi zalm
Licht gerookt enoki | teriyaki | sesam | krokante zeewier 

- OF -

Kalfs tartare 
Steak tartare van kalfsbil | limoen | olijfolie | buffelmozzarella | tomatenmayonaise

- OF -

Maggie Salad
Banaan bloesem | bosui | pinda | cocoscreme | rode curry | coriander | krokante sjalot


Crispy duck optioneel + €7,50 
gefrituurde eendenborst | komkommer | prei | bosui | gestoomde flensjes | Hoisin saus

- OF -

Tongscharfilet optioneel + €7,50 
BBQ | tijm | citroen | sjalotten | broodkruim | saus vadouvan | aardappelcrème 


Dorade
Gestoomd  |  limoen  |  gember  |  citroengras  |  knoflook  |  krokante groenten

- OF -

Runder picanja
Gestoofd | tomaat | artisjok | knolselderij | jus van lavas

- OF -

Risotto gorgonzola
Sjalotten | peer | pompoen | peterselie


Blueberry
Parfait van vlierbessen | cassis bessen | sabayon van bosbes | krokante bes

- OF -

Kaasassortiment meerprijs + €4,50
Kletzenbrood | confiture

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. We gebruiken deze cookies alleen voor het verzamelen van analytische gegevens. Deze gegevens zijn volledig anoniem en uw privacy wordt hierin niet aangetast.