Maggie Blue

RESTAURANTWEEK

MENU

Sashimi zalm
Licht gerookt enoki | teriyaki | sesam | krokante zeewier 

- OF -

Kalfs tartare 
Steak tartare van kalfsbil | limoen | olijfolie | buffelmozzarella | tomatenmayonaise

- OF -

Maggie Salad
Banaan bloesem | bosui | pinda | cocoscreme | rode curry | coriander | krokante sjalot


Crispy duck optioneel + €7,50 
gefrituurde eendenborst | komkommer | prei | bosui | gestoomde flensjes | Hoisin saus

- OF -

Tongscharfilet optioneel + €7,50 
BBQ | tijm | citroen | sjalotten | broodkruim | saus vadouvan | aardappelcrème 


Dorade
Gestoomd  |  limoen  |  gember  |  citroengras  |  knoflook  |  krokante groenten

- OF -

Runder picanja
Gestoofd | tomaat | artisjok | knolselderij | jus van lavas

- OF -

Risotto gorgonzola
Sjalotten | peer | pompoen | peterselie


Blueberry
Parfait van vlierbessen | cassis bessen | sabayon van bosbes | krokante bes

- OF -

Kaasassortiment meerprijs + €4,50
Kletzenbrood | confiture