RESTAURANTWEEK
MENU
Sashimi zalm
Licht gerookt enoki | teriyaki | sesam | krokante zeewier
- OF -
Kalfs tartare
Steak tartare van kalfsbil | limoen | olijfolie | buffelmozzarella | tomatenmayonaise
- OF -
Maggie Salad
Banaan bloesem | bosui | pinda | cocoscreme | rode curry | coriander | krokante sjalot
Crispy duck optioneel + €7,50
gefrituurde eendenborst | komkommer | prei | bosui | gestoomde flensjes | Hoisin saus
- OF -
Tongscharfilet optioneel + €7,50
BBQ | tijm | citroen | sjalotten | broodkruim | saus vadouvan | aardappelcrème
Dorade
Gestoomd | limoen | gember | citroengras | knoflook | krokante groenten
- OF -
Runder picanja
Gestoofd | tomaat | artisjok | knolselderij | jus van lavas
- OF -
Risotto gorgonzola
Sjalotten | peer | pompoen | peterselie
Blueberry
Parfait van vlierbessen | cassis bessen | sabayon van bosbes | krokante bes
- OF -
Kaasassortiment meerprijs + €4,50
Kletzenbrood | confiture