Maggie Blue

Circle4life diner bij Maggie Blue

Zanger Martin Luik, bekend van RTL's The Talent Project treedt deze avond belangeloos op. De Alphense Stichting Circle4life zet zich in voor zeer kansarme en hulpbehoevende kinderen en gezinnen in midden Kenia. Circle4life helpt mensen die leven onder zeer trieste omstandigheden, bouwt of renoveert huisjes en zorgt dat kinderen niet meer op zandgrond hoeven te slapen. Daarnaast ondersteunen zij op gebied van maandelijkse voedselpakketten, (speciaal-)onderwijs en medische zorg. 

De kosten bedragen € 39,50 per menu en hiervan gaat maar liefst 50% naar het project van de avond, de vijfjarige Teresia Mwelu. Haar moeder overleed toen ze drie weken oud was. Haar grootouders zijn drie jaar geleden overleden en het kleine meisje woont bij haar overgrootmoeder in een huisje wat op instorten staat. Tijd om de handen uit de mouwen te steken en te zorgen voor een toekomst voor Teresia.

De inloop is vanaf 18.30 uur en het diner start om 19.00 uur. We heten u graag welkom met een heerlijk koel glas Prosecco, gesponsord door Albert Heijn de Aarhof. 

Reserveren kan via info@maggie.blue.nl of info@circle4life.nl.

Tot 26 september bij Maggie Blue!